_

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία MetalCasa, μέλος του ομίλου εταιριών AGgroup, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών, σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στέγασης σε μεταφερόμενους μεταλλικούς προκάτ οικισμούς.  Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Ηράκλειο Κρήτης, κατασκευάζουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες τα προϊόντα μας, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων.

93%

Αξιοπιστία

85%

Εγκυρότητα

78%

Εμπειρία

_

Κατασκευή

Ο σκελετός είναι εξ’ ολοκλήρου από διατομές γαλβανιζέ. Τα πλευρικά πάνελ είναι λεία 40mm. Τα πάνελ οροφής είναι τραπεζοειδή εξωτερικά και λεία εσωτερικά 40/80mm. Η μεταλλική τους βάση επικαλύπτεται με κόντρα πλακέ θαλάσσης και μετ’ έπειτα επενδύεται με laminate η αντιμικροβιακο βινυλικό δάπεδο Γαλλίας 18mm. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Διαθέτουν επίσης πλήρη ηλεκτρολογικη εγκατάσταση με φωτιστικά led οικονομίας και πλήρη υδραυλική εγκατάσταση με είδη υγιεινής πορσελάνης. 

Ο σωστός σχεδιασμός, μας επιτρέπει τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου.

_

Εγγύηση

Η άρτια κατασκευή σε συνδυασμό με την υψηλή επίβλεψη σε κάθε στάδιο παραγωγής μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγύηση από 3 έως 10 έτη.